За нас
Sulaaf product selection

С усет за тенденциите, ние многократно представяме иновации, които се превръщат в истински „бестселър”. Вече цяло десетилетие нашите сватбени албуми са предпочитани на българския пазар. Същата закономерност се забелязва и при няколко модела абитуриентски албуми. Ние предлагаме рамка за снимка в пет фотографски размера, която е предпочитана безусловно от нашите клиенти повече от 20 години ... И разбира се ще продължим да я предлагаме.

Директните ни контакти с десетки производители ни позволяват да изпълняваме всички „прищевки” на нашите клиенти без каквито и да било количествени ограничения – достатъчно е да споменем партньорството си с компании като Nestle, Prokter & Gamble, Софарма, Beiersdorf ..........

Здраво облегнати на традициите нашите екипи непрекъснато работят за разширяване на продуктовата гама. И днес в ерата на електрониката си позволяваме да ви дадем един съвет - вашата бебешка снимка, копирана на фотографска хартия и съхранена в добър албум ще издържи повече от 100 години. Нима не искате да си я разглеждате през всичките тези години!?

© 2014 Sulaaf